Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!94.102.15.18:6663 Açılmıştır 94.102.15.18:6663!!!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

AFK Terimi ve AFK olmak Nedir ? Cezası Varmıdır ?

YazarMesaj
Sahin Alparslan

Sahin Alparslan

AFK Terimi ve AFK olmak Nedir ? Cezası Varmıdır ? Empty
MesajKonu: AFK Terimi ve AFK olmak Nedir ? Cezası Varmıdır ?   AFK Terimi ve AFK olmak Nedir ? Cezası Varmıdır ? EmptyPtsi Haz. 14, 2010 3:47 pm

AçiklamaMerhabalar,bu konuyu uzun zamandır düşünüyordum.Başımdan,geçen bir olay ile açmaya ve sizleri bilgilendirmeye karar verdim.biliyorum,pekçok online oyundan bilenler vardır.Tabiki,yabancı dil'i iyi olanlarda bunu bilmektedir ama,anlatayım.

AFK Nedir ?

AFK,yani [A]way [F]rom [K]eyboard'ın kısaltılmışıdır.Bu,terim bir platformda oynuyorsanız,chat yapıyorsanız vs. sizin Bilgisayar başında olmadığınızı anlatır.

AFK olmak Nedir ?

Sizin,herhangi bir platform'da cevap yazamayacağınızı yada bir harekette bulunamayacağınızı bildirir.Türkçe'si,klavye başından uzakta olmak,başında olmamak vs.'dir Cezası Varmıdır ?
AFK,olmanın çeşitleri vardır.Sunucu,için söylüyorum rol yaparken AFK olmak,yasaktır ve cezai işlem uygulanır.Ayrıca,sunucu açıkken ve rol ortamı olan bir yerde olursanız,oyuncular sizin üstünüzde rol yapabilir.Biliyoruz,herkes RP yapmayı seviyor.Ancak,RP sırasında annemiz yemeğe çağırıyor.Lavabo ihtiyaçlarınız oluyor vs. ancak,bu tür şeyleri etrafınızdaki kişilere bildirerek ve rol ortamından ayrılarak gerçekleştiriniz.

AFK Terimi ve AFK olmak Nedir ? Cezası Varmıdır ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emote nedir?
» CK Nedir-Neden CK Edilir-Nasıl CK Olunur? ...